maandag 28 oktober 2013

Lichtreclame met een tintje creativiteit

Met lichtreclame kun je heel veel kanten op in het kader van de creativiteit en de functionaliteit. Bosman is u graag van dienst om mee te denken daar waar het gaat om de gewenste uitstraling en oplossingen op technisch gebied. Zo maakten wij bijvoorbeeld een 'mega naambord' naast de ingang van een school bestaande uit diverse lichtbakken trapsgewijs naast elkaar opgesteld met zelfklevende full colourafbeeldingen en voorzien van een tenaamstelling.


Lichtbakken met kleurrijke opschriften!


Of een lichtreclame in de vorm van indirect verlichte letters. Een vorm waarbij de letters op een gedistingeerde wijze aan de achterzijde licht uitstralen, zoals weergegeven op de onderstaande foto, waarbij alle letters en een deel van het logo zijn voorzien van blauwe LED-verlichting (de stip in het beeldmerk is hier voorzien van rode LED-verlichting). Door de diepte van 50 mm en de afstand van de letter ten opzichte van de gevel, hebben deze aluminium doosletters een mooie 'body'.


Mooie letters: Indirect verlichte doosvormen met LED in kleur.

Lichtreclame hoeft natuurlijk niet altijd tegen de gevel te worden gemonteerd. Zo maken wij bijvoorbeeld ook vrijstaande zuilen, die in de grond kunnen worden verankerd. Deze losstaande reclame-uitingen vallen meestal beter op indien ze nabij de weg worden geïnstalleerd. Ze worden daarom ook veelvuldig dubbelzijdig uitgevoerd. Ook deze uiting wordt op maat gemaakt, dus kan de kleur, grootte en de aard van de opschriften op individuele basis worden bepaald. 

Bosman letters & reklame maakt ook zuilen in diverse afmetingen.



Geen opmerkingen:

Een reactie posten