dinsdag 26 februari 2013

Gevelreclame

bosman reklame zorgt voor de juiste uitstraling van uw bedrijf. Zoals in het vorige artikel over huisstijlimplementatie reeds aangegeven, zeggen de reclame-uitingen iets over uw bedrijf. Wij verheven het tot een kunst een goede balans te vinden tussen uw huisstijl en de architectonische vormgeving van uw bedrijfspand: de uiting moet in huisstijl worden uitgevoerd onder dat er in maatvoering af wordt gedaan aan de verhoudingen van de gevel.
Dit maal willen wij de losse gevelletters onder uw aandacht brengen: 


Zo maken wij dikke letters uit aluminium doosletterprofiel, 80 tot wel 16 cm diep, of kunnen wij letters aanbrengen op blind verlijmde afstandsnoppen, waardoor de letters op afstand van uw gevel komen te staan. Graag presenteren wij een aantal 'cases' van onze gevelreclames:

Bord met gevelletters Pyrotek



Gevelletters gemonteerd op een aluminium vorm.


Hier hebben wij een aluminium sandwichpaneel 4 mm, zilvergrijs in ovale vorm gefreesd waarop wij letters hebben aangebracht in witte zelfklevende folie, in dezelfde formaat als de daarop gemonteerde freesletters uit 8 mm dik acrylaat. Doordat de freesletters op noppen zijn gezet ontstaat er in combinatie met de witte plakletters op de plaat een fraaie dieptewerking; resultaat dat er mag zijn!


Verlichte doosletters BRES-theater


Verlichte doosletters met LED-verlichting.


Regelmatig fabriceren en monteren wij letters met verlichting. Tegenwoordig maken wij veel gebruik van LED-verlichting: energiezuinige verlichting met een heldere, krachtige lichtuitstraling. De doosletters kunnen we maken vanaf 80 mm diep tot en met 160 mm. De acrylaten, lichtdoorlatende kappen die op de aluminium doosletter s worden gefixeerd, zorgen voor een evenwichtige lichtverdeling. In dit concrete geval lustten we de spanning achter de gevelpanelen door, zodat er geen 'bekabeling' of kokerprofielen zichtbaar zijn.




Gevelreclame Sortimo


Een 'strakke' uitstraling  van de voorgevel!

Voor de service center van Sortimo in Bergambacht brachten wij verleden jaar full colours aan op gevelpanelen op het pand waar wij al eerder een lichtreclame plaatsten. Door blauwe biezen in de full colours te gebruiken in de kleurstelling van de huisstijl, zorgden wij voor een uniforme totaaluitstraling, die evenwichtig oogt.
De aluminium borden met de nodige gegevens in dezelfde kleuren maakte het geheel af.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten