dinsdag 1 mei 2018

Naamplaten in allerlei uitvoeringen

Wilt u ook de zomer beginnen met een mooie frisse look op uw gevel?
Bosman Letters maakt voor u de naamplaten die passen bij uw organisatie en de gevel. Een mooie naamplaat geeft de 1e indruk van uw organisatie. Daarom is het belangrijk dat deze meteen goed is. De indruk van uw entree moet smetteloos zijn.


Messing naamplaten


Chique naamplaten maken wij uit goudkleurig gepolijst messing met ingegraveerde teksten en /of logo's en daarna ingelakt in een kleur, met mooie afstandhouders en sierdoppen in dezelfde kleur maakt dit een mooie naamplaat voor uw statige pand of advocatenkantoor.


Messing naamplaat

Platen helder acrylaat

Een wat modernere look kunt u verkrijgen door acrylaat te gebruiken als ondergrond voor uw naamplaten. Helder acrylaat heeft een 'glaslook'. We kunnen hierop plotletters aanbrengen of een full colourprint. Ingraveren en in een kleur inlakken behoren ook tot de mogelijkheden. De dikte van deze platen bedraagt meestal 8 of 10 mm.
Uiteraard werken wij onze naamborden altijd netjes af met mooi montagemateriaal.




acrylaten naamplaten

Aluminium naamplaten

Aluminium is ook een makkelijk te verwerken materiaal. Het oogt stijlvol en functioneel. Wij graveren deze platen vaak in, maar we beletteren ze ook met zelfklevende folies. Meestal zijn deze naamplaten 2 of 3 mm dik.



aluminium naamplaten


Als u een mooie naamplaat wilt aanschaffen, dan is Bosman Letters Rotterdam uw adres. Bel ons op 010-4119999 voor meer informatie of kijk eens op onze pagina:

https://www.bosmanreklame.com/producten-van-az/naamplaten/


Geen opmerkingen:

Een reactie posten